Fryslager

Med oss som partner får du tillgång till norra Europas modernaste fryslager för kött, fisk, fågel, bröd, bär och skaldjur. Etapp 1 togs i bruk 2018 och etapp 2 ståtar med sin flärd färdigt under april 2021 med en total kapacitet på 18 000 pallplatser. Investeringen, som kompletterar vårt befintliga kyl- och torrlager, är resultatet av en växande efterfrågan från livsmedelsbranschen.

Genom att frysa in varor på extremt kort tid, går det att radikalt förbättra kvaliteten på produkterna. Därför har vi även investerat i en toppmodern chockfrysanläggning, där sex gigantiska vindtunnlar absolut snabbast möjligt fryser ned dina livsmedel i en temperatur kring minus 60 C° innan de flyttas in till fryslagret.

Så här funkar det:

Om du vill säkerställa kvaliteten på den mat du fryser in, gäller det att frysa in den till -18 C° så snabbt som möjligt. Då reducerar du antalet iskristaller som bildas under infrysningsfasen, vilket i sin tur bidrar till att maten behåller sin kvalitet även när den tinas upp igen. Smak och konsistens förblir densamma från jord till bord!

Lager

Plocklager-tjänst

Vi har stor erfarenhet av att serva våra kunder med plocklagers-tjänster. Kontakta oss så berättar vi mer.

Kontakta oss

Fläkt
fryslager
fryslager
fryslager
fryslager